Люцерна

 

Агрошанс Комерс отглежда 10 000 декара люцерна. Близо 50% от нашата люцерна е био производство, с което показваме, че за нас бъдещето както на фуражните култури, така и на хранителните продукти трябва да бъде ориентирано към био производство.

 

Нашата люцерна се отличава с отлични показатели, благодарение на качествените семена и Американската технология с която сушим нашата продукция. Благодарение на специалните сушилни с топъл въздух, успяваме да запазим всички ценни листа на растението, благодарение на което хранителните показатели - протеин и хранителна стойност са на най-високо ниво. Също така цветът е плътно зелен и приятната миризма на прясна люцерна се запазва.

 

Люцерната ни се отличава с отлични показатели. Благодарение на това нашите партньори както в България, така и в чужбина разчитат на нас за достигане на най-високи резултати в своята сфера- млекодобив и конен спорт.

 

Всеки един клиент, който е започнал да работи с нашата люцерна е останал доволен и продължава да работи с нас, което е най-голямото доказателство за качеството на нашата продукция.